Το υπεύθυνο παιχνίδι είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της εταιρίας μας, μια σταθερή βάση που λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη. Γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι περιλαμβάνει το ρίσκο και τον κίνδυνο. Για σχεδόν όλους τους πελάτες μας, το παιχνίδι είναι μία επιλογή διασκέδασης που προσφέρει ενθουσιασμό και στιγμές αγωνίας. Ωστόσο, για κάποιους, το παιχνίδι μπορεί να γίνει πρόβλημα.

Θέλουμε οι παίκτες μας να διασκεδάζουν παίζοντας στην Betsson, γι’αυτό σε ενθαρρύνουμε να παίζεις συνέχεια με υπευθυνότητα. Τα τυχερά παιχνίδια πρέπει πάντα να προσφέρουν διασκέδαση και ωραίες στιγμές.

 

Η προσφορά διαδικτυακού παιχνιδιού συνοδεύεται από την ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ασφαλή, σίγουρη και διασκεδαστική εμπειρία. Ήμασταν η πρώτη εταιρεία στη Μάλτα που δημιουργήσαμε θέσεις πλήρους απασχόλησης στο υπεύθυνο παιχνίδι και διαθέτουμε διάφορα εργαλεία και διαδικασίες για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να παίξουν υπεύθυνα. Η πρώτη εκπαίδευση πάνω στο υπεύθυνο διαδικτυακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το 2002 και ο πρώτος ειδικός πλήρους απασχόλησης στον υπεύθυνο παιχνίδι έγινε μέλος της εταιρίας το 2007.

 

Οι ιστότοποί μας και οι υπεύθυνες διαδικασίες τυχερού παιχνιδιού αξιολογούνται και ελέγχονται σε ετήσια βάση από τον εξωτερικό πάροχο εκπαίδευσης και διαπίστευσης – The Global Gambling Guidance Group (G4). Οι έλεγχοι περιλαμβάνουν τυχαίες συνεντεύξεις του προσωπικού μας για να διασφαλίσουμε ότι παραμένουμε επικεντρωμένοι στον πελάτη και ευαίσθητοι σε πιθανά προβλήματα τζόγου. Είμαστε επίσης χορηγοί σε έρευνες που πραγματοποιούνται για το υπεύθυνο παιχνίδι.

Μέσα από την πλατφόρμα μας μπορείς να βρεις το εργαλείο αυτό-αξιολόγησης που μπορεί να σε βοηθήσει να αναλύσεις την κατάσταση και να δεις αν έχει αναπτυχθεί κάποιο πρόβλημα με τα

τυχερά παιχνίδια.

 

Μην ξεχνάς επίσης, ότι μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον εκπρόσωπο της εταιρίας μας για παραπάνω πληροφορίες και συμβουλές ή να επικοινωνήσεις με την γραμμή υποστήριξης του ΚΕΘΕΑ στο 1114 ή στο 210 9241993