Η Betsson, μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας, στη νέα της διαφημιστική καμπάνια, υποστηρίζει και προωθεί την ευαισθητοποίηση για το υπεύθυνο παιχνίδι.

Ένα από τα βασικά θέματα που εστιάζει η Betsson είναι η προστασία των παικτών από τους πιθανούς κινδύνους που μπορεί να προκύψουν από την υπερβολική συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια.

 

Η νέα της καμπάνια, με πρωταγωνιστικό μήνυμα «Οι αθλητές πρέπει να τα δίνουν όλα, ίσως εσύ δεν πρέπει!», ενθαρρύνει τους πελάτες της να θέσουν όρια, υπενθυμίζοντάς τους ότι το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό μόνο όταν είναι υπεύθυνο.

 

Δείτε το βίντεο της νέας καμπάνιας της Betsson πατώντας εδώ.

 

Η Betsson ενίσχυσε περαιτέρω τη δέσμευσή της στον υπεύθυνο παιχνίδι με τη δημιουργία του Betsson Foundation.

Μιας εντελώς ανεξάρτητης ιστοσελίδας από το betsson.gr, η οποία θα προωθεί συμβουλές για ένα ασφαλές και υπεύθυνο παιχνίδι.

 

Η ιστοσελίδα https://betssonfoundation.gr/ επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση σε ένα εργαλείο αυτοαξιολόγησης για να αξιολογήσουν τις προσωπικές συνήθειες του παιχνιδιού τους καθώς και να μάθουν περισσότερα για τα προειδοποιητικά σημάδια και τους κινδύνους του προβληματικού παιχνιδιού. Επίσης, παραθέτει τις πολλαπλές πρωτοβουλίες κοινωνικού αντίκτυπου που διοργανώνει η Betsson στην Ελλάδα.

 

Μέσω του Betsson Foundation, θα πραγματοποιούνται οι δωρεές σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς στους τομείς της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού. Επίσης, θα ενισχύει προγράμματα που αναμένεται να επιφέρουν αισθητά, διαχρονικά και θετικά αποτελέσματα  ευρέως στην κοινωνία.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία της Betsson, επιβεβαιώνει τη προσήλωση της στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού, στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος για τους πελάτες της αλλά και τη δέσμευση της εταιρείας να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία.