Με την δημιουργία του Betsson Hub η εταιρεία μας, δίνει την δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να συμμετέχουν δωρεάν σε Σεμινάρια, Ημερίδες, Ομιλίες και debates προσφέροντας ευρείς γνώσεις σε κωδικοποίηση, ανάπτυξη λογισμικού, ψηφιακό μάρκετινγκ και μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ο στόχος μας είναι να ενταχτούμε στην τοπική κοινωνία της κάθε πόλης και να δημιουργήσουμε ένα ενοποιημένο μοντέλο σε όλη την Ελλάδα που θα αλληλοεπιδρά με τους Έλληνες και την Betsson.

 

Με την παρακολούθηση των ειδικών προγραμμάτων που θα προσφέρει το Betsson Hub στην κοινωνία, εκτός από τις γνώσεις που θα λάβει ο κόσμος, είμαστε σε θέση να εντοπίσουμε τους πιθανούς υποψήφιους υπαλλήλους για το Betsson Hub στην Ελλάδα αλλά και στην Betsson παγκοσμίως.

 

Τα προγράμματα του Betsson Hub σε συνεργασία με τους τοπικούς δήμους και την κεντρική κυβέρνηση, το Υπουργείο Παιδείας και των Πανεπιστημίων και τους συλλογικούς οργανισμούς (όπως τα επιχειρηματικά επιμελητήρια), θα κάνουν το ντεμπούτο στην Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσουν σταδιακά στις υπόλοιπες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.