Το Betsson Academy και οι Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΟΜΗΡΟΣ» ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν μια σειρά δωρεάν εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Το συνολικό όραμα γύρω από αυτό το έργο κοινωνικής ευθύνης περιστρέφεται γύρω από τη θέληση όλων μας να προωθήσουμε τη διά βίου μάθηση, να βελτιώσουμε την πρόσβαση στην εκπαίδευση, καθώς και να υποστηρίξουμε την ανάπτυξη δεξιοτήτων, προωθώντας την καινοτομία και τη δημιουργικότητα.

Με διδάσκοντες διακεκριμένους καθηγητές του ΣΑΕΚ ΟΜΗΡΟΣ, τα σεμινάρια απευθύνονται σε φοιτητές, σπουδαστές, πτυχιούχους, επαγγελματίες και στο ευρύ κοινό εν γένει. 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμες και πρακτικές γνώσεις πάνω σε διάφορα αντικείμενα και πεδία, αλλά και να κερδίσουν μια υποτροφία φοίτησης σε ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΟΜΗΡΟΣ. 

 

PERSONAL BRANDING ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ & ΔΙΟΙΚΗΣΗ

 

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Τετάρτη 22 Μάϊου 2024 και ώρα 17:00 - 20:00

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες 

Τοποθεσία: Betsson Hub Θεσσαλονίκης (Γεωργίου Ανδρέου 56, Τ.Κ. 54627)

Εγγραφή: Δωρεάν 

Εισηγητής: Αριστοτέλης Καδίτης 

Ειδικότητα εισηγητή: Επικεφαλής Προγράμματος Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων AEGEAN COLLEGE Θεσσαλονίκης

**Με το τέλος του Σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης 

 

 

 

Το Betsson Academy σε συνεργασία με τις Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης «ΟΜΗΡΟΣ» διοργανώνουν δωρεάν σεμινάριο για το Personal Branding, μια πρωτοβουλία που εστιάζει στην ανάπτυξη της προσωπικής εικόνας και της επαγγελματικής ταυτότητας. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα διερευνήσουν στρατηγικές για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού και αυθεντικού προσωπικού brand, καθώς και τεχνικές για την αποτελεσματική προώθησή του στον ψηφιακό κόσμο και στο χώρο εργασίας. Μέσα από διαλέξεις, πρακτική άσκηση και συζητήσεις, οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να ξεχωρίσουν στον σύγχρονο επαγγελματικό χώρο και να δημιουργήσουν μια ισχυρή παρουσία στην αγορά εργασίας.