Στις 25 Μαΐου 2024 πραγματοποιήθηκε ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλoυ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, με τους «πράσινους» να κερδίζουν 1-0 με γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη, στο 97ο λεπτό, και να κατακτούν το τρόπαιο.

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας της Betsson και της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ), οι παίκτες και των δυο ομάδων έκαναν την είσοδό τους στο γήπεδο φορώντας φανέλες με το μήνυμα «Football is Life» με στόχο την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την εξάλειψη κάθε μορφής βίας και για την συμπερίληψη όλων στο ποδόσφαιρο.

Πριν ξεκινήσει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, τα φώτα στράφηκαν επάνω στη μικρή Λουκία, ένα κορίτσι που γεννήθηκε με οπτική αναπηρία, η οποία παρέδωσε την μπάλα στην διαιτητή, Στεφανί Φραπάρ, και τους βοηθούς της. Το 11χρονο κορίτσι είναι πρέσβειρα της καμπάνιας «Μία Μπάλα για Όλους» του οργανισμού Όραμα Νέων Youthorama που στέκεται δίπλα στους νέους με οπτική αναπηρία. Αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους, με την επιμονή της και τον τρόπο με τον οποίο ξεπερνάει τις προκλήσεις που της έχουν παρουσιαστεί λόγω της ολικής τύφλωσης. Το Betsson Foundation και η ΕΠΟ στηρίζουν υπερήφανα τον οργανισμό Youthorama με στόχο να διαδώσουν τη σημασία της συμπερίληψης στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Το παιχνίδι είχε ένταση από το πρώτο λεπτό του και ήταν ντέρμπι. Τα πάντα έδειχναν ότι θα οδηγηθεί στην παράταση, αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπορούσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μέχρι το 97ο λεπτό, όταν και ο Παναθηναϊκός μετά από σέντρα του Χουάνκαρ από τα αριστερά έκανε το 1-0 με σουτ του Βαγιαννίδη, προκαλώντας ντελίριο σε όλη την ομάδα του!

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αναδείχθηκε Betsson MVP του τελικού και παρέλαβε το βραβείο του από τον Managing Director της Betsson, κο Θάνο Μαρίνο, και την μικρή Λουκία.