Βetsson Academy, Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών

 

To Betsson Academy σε συνεργασία με τις Σχολές ΟΜΗΡΟΣ Θεσσαλονίκης διοργάνωσαν το πρώτο σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Τετάρτη, 15 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις του Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη.

 

 

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Στέφανος Πορτσέλης, διασώστης και Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης.

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν εκτενώς για την εκτίμηση και αντιμετώπιση περιστατικών όπως λιποθυμία, αιμορραγία, ρινορραγία, επιληπτικά επεισόδια και εγκεφαλικά. Το σεμινάριο περιλάμβανε τόσο θεωρητικό όσο και πρακτικό μέρος, στο οποίο οι συμμετέχοντες εξασκήθηκαν σε τεχνικές καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), απινίδωσης, τοποθέτησης στη θέση ασφαλείας και αντιμετώπισης πνιγμονής.

 

Το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων παρέμεινε αμείωτο καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, με ένα θερμό κλίμα, πολλές εύστοχες ερωτήσεις και έντονη διάθεση για μάθηση και απόκτηση νέων γνώσεων. 

Με την υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας και Διάσωσης, το σεμινάριο κατάφερε να εξοπλίσει τους συμμετέχοντες με τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες για να αντιμετωπίζουν επείγουσες καταστάσεις υγείας.  

 

 

Το Betsson Foundation και οι Σχολές ΟΜΗΡΟΣ στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, πρωτοστατούν στοχεύοντας στην πρόληψη και πλήρη ενημέρωση του κοινού.