Το Betsson Hub θα φιλοξενήσει από την Πέμπτη 30 Μαρτίου έως και την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 την έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Οι αγάπες μου» της εικαστικού Στέλλας Χαβιαροπούλου. 

 

H τρίτη κατά σειρά έκθεση της θεματικής ενότητας Betsson Hub Galleri θα είναι αναδρομική με έργα από το 1987 έως σήμερα και θα παραμείνει ανοιχτή από τις 17:00 μέχρι και τις 22:00 σε όλη την διάρκεια της, ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 19:00. 

 

Την έκθεση θα συνοδεύσει υπό τους ήχους του φλάουτου το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης. Οι παρευρισκόμενοι στα εγκαίνια θα έχουν την χαρά και την τιμή να απολαύσουν την τάξη φλάουτου του Νίκου Κακαϊδή. 

 

 

Λίγα λόγια για την Στέλλα Χαβιαροπούλου 

 

Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Καλιφόρνια. 

 

Έχει πραγματοποιήσει πλήθος ατομικών εκθέσεων στην Ελλάδα, ενώ συμμετείχε σε πάνω από 250 ομαδικές εκθέσεις,  στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι Πολιτιστική Εκπρόσωπος Θεσσαλονίκης, για τον Όμιλο της UNESCO, Τεχνών, Λόγου & Επιστημών Ελλάδος, μέλος του Συλλόγου Θεσσαλονίκης και Β. Ελλάδος και ενεργό εθελοντικό μέλος της Χ.Α.Ν.Θ. 

Αποτελεί ακόμη μόνιμο μέλος της Mega Art Association - Γκαλερί στην Ιταλία, κι επίσης, την αποκλειστική αντιπρόσωπο Ελλάδος του Διεθνούς Περιοδικού Ιταλίας με έδρα τις Η.Π.Α –«ARCHLoveMagazine- ΖΕΤ. 

 

Έχει λάβει Κριτικές για τα έργα της από Έλληνες και Ιταλούς  Κριτικούς Τέχνης ( Κων/νος Δαμιανός, Αγλαΐα Γλαντζή, Λεόντιος Πετμεζάς και Marica Petti) και πολλά από τα έργα της, βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές, Πρεσβείες και Ιδρύματα, σχολεία και το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης. 

 

Τέλος, τα έργα της έχουν κοσμήσει εξώφυλλα Ποιητικών Συλλογών, μουσικά βίντεο στο YouTube και τοιχογραφίες σχολείων, οικιών και Ανωτάτων Ιδρυμάτων στην Ελλάδα. 

 

Λίγα λόγια για το Ωδείο Άνω Πόλης Θεσσαλονίκης 

 

Από το Σεπτέμβρη του 2012 το Ωδείο Άνω Πόλης ξεκίνησε να συνεργάζεται με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στον διεθνή κύκλο μουσικής δωματίου και σε πολλές άλλες συναυλίες του καλλιτεχνικού του προγράμματος.  

Επίσης, διοργανώνει και παρουσιάζει συνεργασίες με το ΚΘΒΕ, την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, το διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής δωματίου “Magna Graecia” της πόλης Tropea της Ιταλίας, την Ένωση Ελλήνων Ρουμανίας καθώς και  πολλά ελληνικά φεστιβάλ. 

 

Στο Betsson Hub θα ακουστούν έργα  των G. Bizet, Bourgoin le Cadet, F. Geminiani, W. De Fesch, F. A. Hoffmeister, L. Hughues, J. Mouret -Ν. Chedeville και K. Zgraja. 

Θα ερμηνεύσουν οι: Σταυρούλα Πέτρου, Μαρία Κασάπη, Δημήτριος Ντίτουρας,  Μαρίζα Κάραλη, Φωτεινή Γκιτσάκη, Παναγιώτης Ιωαννίδης και Σοφία Εμμανουηλίδου.